Voordelen

Een mobiele website van Horeca Mobiel ziet eruit als een app en zorgt voor een snel overzicht van o.a. uw menu, foto’s, locatie en telefoonnummer zodat men direct kan reserveren of bestellen.

Het is niet de vraag of u er één moet, maar wanneer?

Een normale desktop website is niet gebruiksvriendelijk op een smartphone. De online wereld en de mobiele telefoon beginnen een steeds belangrijkere rol te spelen in de oriëntatie en het koopproces van de consument. Ga je daar dit jaar als ondernemer niet in mee, dan mis je gewoon grote kansen!

Met een mobiele website maximaliseert u de kans dat een mobiele bezoeker van uw website, ook daadwerkelijk over gaat tot reserveren en bestellen!

Diverse toonaangevende reserveer en bestel modules zijn eenvoudig aan onze websites te koppelen. Hiermee creëert u dus een extra mobiel verkoopkanaal (omzet). Bekijk hier welke modules onze mobiele websites ondersteunen.mobileservicesVerder staat Horeca, na nieuws, op nummer 2 als het gaat om zoekopdrachten op de mobiele telefoon. Ook dat geeft aan dat uw website gewoon mobielvriendelijk moet zijn.

Waarom kiest u voor Horeca Mobiel?

- U wilt meer reserveringen
- U wilt de beste prijs kwaliteit verhouding
- U wilt meer volgers krijgen op Twitter en Facebook
- U wilt later zelf kosteloos buttons toevoegen en aanpassingen doorvoeren
- U wilt een snelle gratis inbegrepen zakelijke hosting voor optimale snelheid
- U wilt een mobiele website app speciaal voor de horecaondernemer
- U wilt meeliften op het platform en constant meegaan in gezamenlijke innovatie
- U wilt een eigen login inclusief handleiding om eenvoudig teksten en foto’s zelf aan te passen.

Hoe werkt het?

U hoeft zelf niets te doen! Horeca Mobiel kan in de meeste gevallen teksten en foto’s van uw desktop website overnemen, deze hoeft u dan dus niet te verzamelen. Binnen 1 werkdag ontvangt u al de eerste versie van uw mobiele website. Wij nemen dan contact met u op om te kijken of alles naar wens is of dat er nog iets veranderd moet worden zodat de website helemaal naar wens is. Dan koppelen we de mobiele website aan uw huidige website zodat bezoekers op een telefoon automatisch uw mobiele versie te zien krijgen!